WERELDINNOVATIE: MEISTER Lindura houten vloeren Ben je op zoek naar een parketvloer met lange, brede planken, maar lijkt dit onhaalbaar na het zien van het prijskaartje? MEISTER heeft dan de perfecte oplossing: de Lindura houten vloeren-collectie. 

Deze collectie van extreem robuuste planken van Meister bestaat uit 10 karaktervolle natuurgeoliede (hoofdzakelijk) eiken vloeren, die vooral gekenmerkt worden door grote noesten en scheuren. Deze vloeren passen dan ook perfect in een landelijk interieur.  Lindura is een compleet nieuwe vloerencategorie en tevens een wereldinnovatie die op 11 Januari 2014 voor het eerst aan de internationale pers op Domotex te Hannover werd voorgesteld. 

Houten toplagen worden in combinatie met de extreem harde woodpowder technologie tot een robuust en uiterst sterk oppervlak versmolten, waarbij het fijne houtpoeder in iedere houtporie doordringt. Deze nieuwe dimensie van houten vloeren is enorm robuust en uiterst impact-resistent en is niet alleen uitermate geschikt voor residentiële toepassingen maar eveneens voor commerciële projecten met de brandwerende Bfl-S1 classificatie. De natuurgeoliede Lindura houten vloeren zijn even onderhoudsvriendelijk en op dezelfde manier te behandelen als de bekende natuurgeoliede MEISTER parketvloeren. Kortom, Lindura is een echte wereldinnovatie en een grote meerwaarde voor uw woning.